Producten

In mijn praktijk verkoop ik producten voor verschillende voetaandoeningen zoals:

  • Huidschimmel (zwemmerseczeem)
  • Schimmelnagels
  • Zweetvoeten
  • Kloven
  • Overmatig eelt
  • Branderige voeten

Maar natuurlijk ook een verzorgende voetencrŤme voor de dagelijkse verzorging van uw voeten.

De merken die ik verkoop en waar ik zelf mee werk zijn:

Peclavus

Dit is een verzorgingsproduct dat uitsluitend is ontwikkeld voor de voetverzorging. Peclavus onderscheid zich in het verbeteren en ontwikkelen van de producten, door een nauwe samenwerking van eigen specialisten met de professionele voetverzorgers. De ingrediŽnten van deze voetverzorgingsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld om een uitstekend resultaat te bereiken.

peclavus

Samenwerkende pedicures

Dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar is via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals bijv. huidschimmel.

product2

Hypogeen

Dit is een bijzondere huidverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor mensen met diabetes en voor mensen met een zeer gevoelige huid.

Hypogeen is in Duitsland bekroond met de Derma-Award voor samenstelling en werking!

Hypogeen is niet op dieren getest.

Diabetes

Mensen met diabetes hebben door hun aandoening een droge huid. De ingrediŽnten in Hypogeen producten vullen de tekorten die bij mensen met diabetes ontstaan weer aan en dragen bij aan een gezonde, zachte, soepele huid.

AllergiŽn

Mensen die voor veel stoffen gevoelig zijn hebben baat bij het weghalen van geur- en kleurstoffen en het toepassen van zoveel mogelijk lichaamseigenstoffen zodat een reactie achterwege blijft. Hypogeen bevat geen geur- of kleurstoffen en heeft een zeer hoog gehalte aan lichaamseigen componenten. Daardoor is het uitgesproken mild voor uw huid. Daarnaast kan uiteraard iedereen met een droge en gevoelige huid Hypogeen zonder problemen gebruiken.

product3

tn GetAttachmentThumbnail